Йорданештська ЗОШ №2

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

20:09
Кличе дзвоник нас до школи Свято першого дзвоника


Знову свята радісні хвилини,

Безліч вересневих привітань.

Здрастуй, школо!

Ненька - Україна

Нас вітає всіх зі святом Знань!

Ось і закінчилося ще одне сповнене веселощів і радості літо. Якби  не впертий календар, то ми б і не повірили в це, адже листя на деревах ще зелене, а небо таке пронизливо синє і високе. Хоч  як не жаль розлучатися з веселим літечком, ми переконані, що кожен  чекав початку навчання як великого свята. Адже цей знаменний день дарує нові зустрічі старим друзям, відкриває нові шляхи і народжує нові мрії. Ми на порозі нового навчального року, на порозі в захоплюючу Країну Знань. І скільки б ми не крутили глобус, ми не знайдемо цю країну на жодній географічній карті, бо країна ця незвичайна, казкова і знаходиться на материку – «Школярія».

Дзвінкий перший дзвоник пролунав і в Йорданештській ЗОШ №2, який  поповнив нашу «шкільний кошик» п'ятнадцятьма «бутончиками троянд». Горіли очі у батьків, які привезли вперше своє янголятко в школу, але ті ж самі переживання відчували і ті які привезли ще одну зірочку до школи, з надією із вірою, що їхня зірочка скоро засяє і підніметься  високо-високо в "небі". 

Повітряні кульки, подвір'я прикрашене квітами, усмішки дітей, вірші та пісні про школу, літаючи жовті листя у повітрі , присутні гості – все як у казці. Все це нагадало всім про їхній перший день у школі, про першу вчительку, лише маленькі першокласники не уявляють собі якою є ця Країна Знань в якій побували колись їхні бабусі, дідусі, батьки, старші брати…

На святі були присутні Лютик Г.Ф. – сільський голова та Савюк А.І. з боку райдержадміністрації, які привітали першокласників з однією з найгарніших подій у житті кожного, яка запам'ятовується на все життя та подарували школі цінні подарунки. Ще подарунки школі передали Мельничук В.Д. та  Воротняк В.Д., за що весь колектив щиро-щиро дякує.

Пролунав перший дзвоник, який покликав всіх на перший урок. Славетні імена лунають із класів, невмируща музика на словах Т.Г. Шевченка несеться далеко-далеко, і вічною лишається пам'ять про ці славетні імена.

Переглядів: 459 | Додав: school2 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz