Йорданештська ЗОШ №2

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

23:15
Незвичайна місія звичайного вчителя

Незвичайна місія звичайного вчителя

         Більшість людей улаштована так, що все життя прагнуть пізнавати, учитися, відкривати й розвивати в собі нові й нові якості, можливості й здатності. Це можна сміло сказати й про вчителя, педагога-організатора Йорданештської ЗОШ №2, колегу й просто дбайливу маму –       Опаіць Марію Іванівну. Осягаючи різні дисципліни й досягаючи усе більше високих щаблів у своєму розвитку, вона заражає своїм прикладом, захоплює своїм неабияким умінням і майстерністю. Марія Іванівна легко вміє передати свої знання іншим, пояснити незрозуміле, знайти ключ до здібностей кожного учня. Це добра, щира, справедлива людина, яка усі свої сили, знання і час віддає учням та роботі. Мабуть її результати в ролі вчителя та педагога-організатора є ще одним доказом того, що це дійсно творча, енергійна та  відповідальна людина.

Вчителька  приділяє багато уваги позакласній роботі, та заходам у рамках тижня румунської мови і літератури проводить вікторини, ярмарки, спільні з учнями творчі конкурси, флеш моби, викликаючи в учнів стійкий пізнавальний інтерес до роботи.

На протязі шести місяців  співпрацює з сайтом «Освіта ua.» та з журналом «Відкритий урок: розробки, технології, досвід". Всі її матеріали були надруковані в даному журналі та на сайті , а днями один з  матеріалів був вибраний  як "найкращий", за що і нагороджена  дипломом-відзнакою та на персональний домашній адрес була надіслана рецензія на матеріал, підписана головним редактором Олегом Івановим.

Ще її учні займають призові місця у творчих конкурсах (на кращу поезію, літературний твір, малюнок, шкільну газету, творчий проект, тематичну композицію). У 2013-2014 н.р. була керівником обласного проекту «Школа сприяння здоров'ю», лауреатом Всеукраїнського конкурсу шкільної газети, керівником районних конкурсів «Байт», гуманітарний конкурс «Мирний космос», «Космічні фантазії», районного етапу форуму «До оберегів відродження" в напрямі "етнографічне краєзнавство" ", «ХІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості», «Зоологічна галерея» , «Юний дослідник». Взяла участь у районному конкурсі «Ми чуємо тебе Кобзарю, крізь століття» організований райкомом профспілки з власною збіркою «Моя душа до Тараса лине».

Як педагог-організатор та голова ПК,  Опаіць М.І., велику увагу приділяє створенню дружнього та згуртованого колективу, разом з учнями проводить роботу по вивченню культури рідного краю, хто б не звернувся, з різними проханнями, допомагає всім, встигає все. Тому вона не просто вчитель, а Учитель з великої літери.

Заступник ЗНВР Йорданештської  ЗОШ №2

Кирчу О.Д

Переглядів: 413 | Додав: Maria | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz