Йорданештська ЗОШ №2

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

01:35
Початок тижня - сповнений подій

У ці складні для України часи  - школа це один з тих  промінчиків , який має зігріти кожне «поранене» серденько та посадити в ній зернинку надії та віри на краще майбутнє. Тому, ми педагоги, стараємось на кожному кроці виховувати в наших учнів  духовність, мораль та гідність.

               В школі тиждень розпочався зі шкільної лінійки, яку відкрили директор та педагог-організатор, підсумуючи роботу першого тижня навчання. Педагог – організатор школи побажала дітям миру та на фоні душевної мелодії прочитала слова, через які старалася всиляти в учнів надію на гарний, мирний та родючий тиждень. Коли лунали  Гімн та молитва за Україну здавалося , що все навкруги ніби завмерло і всі слухають  - і пташки, і квіти, і дерева, і навіть люди які проходили дорогою, що поблизу.

День понеділка продовжився ще однією гарною справою -  долученням активістів учнівського самоврядування  до акції «Лист пораненому». Діти постаралися найти ті слова вдячності, які по- справжньому б всилили в серця  тих поранених солдатів в зоні АТО надію та віру.  Учні дуже хочуть, щоб ті захисники Вітчизни, які на лікарняних ліжках, знали, що вони не самі, що учні серцем з ними, та їхні вчинки лишили великий слід в історії країни.  Учням було сказано, що вони мають писати ці листи мовою серця. Здивовані були коли кожен написав по-своєму – хто на українській мові, хто на румунській.  Учні сказали так : «Знаєте, як приємно буде, якщо один з листів попадеться в руки нашому земляку, і відкриє, а там слова написані  рідною мовою…».

Будемо старатися, щоб вогник надії горів  завжди, а учні наші стали гідні громадянами своєї держави.

Вчитель румунської мови , голова ПК та  педагог-організатор  школи – Опаіць М.І.

Переглядів: 429 | Додав: Maria | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz