Йорданештська ЗОШ №2

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

19:07
Пролунав останній дзвоник

Свято останнього дзвоника  в Йорданештській ЗОШ №2                                                                                                      Тріпочуть листячком тополі

                                                                                                     Берізка ніжно шелестить.

                                                                                                          Дзвінок останній продзвенів.

                                                                                                                     Сьогодні свято в нашій школі —

         Свято… Величезне свято…. Незважаючи на те, що сонечко не схотів  нам зранку усміхнутись , все одно в школі  панувала святкова атмосфера

         30 травня… Зранку, в Йорданештській ЗОШ №2 радо усміхалися дітки, з гарними букетами квітів в руках, відчувалося , що дітки уже думками на канікулах. Але печаль відчувалася в очах наших  випускників, які зі сльозами в очах дякували своїм вчителям за їхню працю, ласку, добре слово. 

         Гостями свята були колишній директор школи  - Білецький І.І.,та Шапка М.А. – головний редактор районної газети «Новий день».  Кожен з них згадали про їхні шкільні роки, кожен з них подякували учням та педагогічному колективові за їхню величезну працю , а випускникам побажали, щоб ніколи не забули рідну школу і що шкільні роки — це найсвітліша, найбезтурботніша пора у житті кожного. Іншоїтакої не буде, божиттядасть кожному свої уроки, у ньогосвоїзакони, своїкрутівіражі, свої пороги, через які не кожному переступити, яких не кожному здолати, а школа — це той час, коли все легко, все можливо.

         Випускників лагідним та теплим словом привітали дирекція школи, маленькі «бджілочки» 1-го класу, їхні батьки, та класний керівник – Опаєць Л.М. А випускники тримали в руках синьо – жовту квітку з  повітряних кульок – символ єдності, миру та легкості. А з їхніх вуст пролунали такі слова:

Школярі, галасливі пташата,
На святковій лінійці стоять.
Будем нині ми юність крилату
В самостійне життя проводжать!

 

         Учням школи було вручено більше ста грамот та подяк за  участь у районних, обласних та всеукраїнських конкурсах та олімпіад  у яких на протязі року вибороли призові місця. А Микола Аврелович нагородив абонементами на газету «Новий день» на друге півріччя учениць 7-го класу – Лукинюк Анну – Марію та Кирчу Марінелу  – гордість нашої школи та Почесною грамотою за тісну співпрацю з районною газетою вчительку румунської мови  - Опаіць М.І.

         Свято вдалось на славу. Такі миті запам'ятовуються всім надовго, деяким на все життя.

                               Педагог-організатор та вчитель румунської мови - Опаіць Марія Іванівна

Переглядів: 393 | Додав: Maria | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz