Йорданештська ЗОШ №2

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

22:39
Свято Миколая

            Свято Миколая - свято доброти та єдності

           Cвято Миколая  - це свято яке дарує добро, тепло та  великі - великі надії. Її чекають всі - і великі, і малі.

           Яке свято без листів? Звідки Святому Миколаю знати, що кожна дитина хоче від нього? Напередодні свята учні 2-го та 3-го класу -  вихованці  ГПД  школи разом з вихователькою Божеску Леонтіною Георгівною сіли написати листи Святому Миколаю. Вони постаралися не лише писати все, що вони бажають, але постаралися, щоб ці листи були гарно оформлені,  щоб Миколай  помітив їх серед мільйон листів. Це так їх захопило, що навіть забули про пізній час після уроків, але всі  старання були  того варті, бо зі слів вихованців, листи дійшли до Святого Миколая, бо вони отримали все, що забажали.

         Але як не подякувати Святому Миколаю? Інші вихованці ГПД - учні 4-го класу разом з вихователькою Божеску Оленою Валер'янівною, підготували неймовірно гарне свято в честь Миколая,  яке вразило всіх, а Святого Миколая,  думаємо, особливо. Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту.

         А яке свято без радості та подарунків для тих, які з нетерпінням цього чекають? Лідери учнівського самоврядування не лишилися осторонь, і підтримали  пропозицію педагог-організатора долучитись до акції "Подаруй усмішку дитині - інваліду". В школі на індивідуальній формі навчання вчиться учень 2-го класу Костинян Мар'ян. Він є інвалідом з народження. Перебувати в колі його однолітків  не має можливості, але учні захотіли, щоб він відчув, що він теж є  частинкою "шкільної родини", і завітали до нього з подарунком від Святого Миколая. Радість неймовірна!

         Нехай Святий Миколай почує нас всіх і принесе миру  - це буде найціннішим подарунком  для нас.

Переглядів: 383 | Додав: Maria | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz