Йорданештська ЗОШ №2

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

18:11
Свято вчителя

Свято душі і серця в школі

                Вчительська праця - це серце віддане дітям. Кажуть, що  Вчителі  - це бджілки, а ніхто не подумав наскільки солодкий плід праці бджіл? Кожен вчитель старається щоденно  в серцях своїх вихованців садити зерна знань, бути для кожного, інколи і батьком, інколи матір’ю, а іншого разу другом, якому можна довіритись. А в замін отримує "солодкий мед", який символізує  дитячу любов, відданість та вдячність.

         Напередодні Дня працівника освіти випускний клас Йорданештської ЗОШ №2 під керівництвом їхнього наставника  - Марії Григорівни Кирчу організували для працівників школи неймовірне свято під девізом " Уклін і дяка  Вам, любі вчителі!". Атмосфера свята відчувалася зранку, коли наші милі випускники з усмішкою на обличчі запросили всіх пройтись застеленою квітами стежкою, але не раніше ніж директор школи передала їм на один день шефство над школою.

          День самоврядування пройшов якнайкраще. Весь день у школі панував порядок та дисципліна, те, що доводить, що на протязі дев'яти років виховували справжніх людей, які з вдячністю ставляться до вчительської праці та до праці оточуючих.

         Наприкінці дня учні запросили вчителів на святковий концерт. Всю теплоту сердець  зібрали в букет віршів, пісень, танців, астрологічних прогнозів, спогадів та ін. Вся велич свята заставила нас, вчителів, забути, хоча б на мить про щоденні вчительські клопоти, за що дякуємо від щирого серця учням, класному керівнику, батькам, які завжди серцем і словом з нами.

Переглядів: 322 | Додав: Maria | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz