Йорданештська ЗОШ №2

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

00:29
Традиція в шкільній родині

          Школа  - це та родина, яка об'єднує всіх, яка приймає у свої обійми кожного, який потребує підтримки, доброго слова та  поради. Шкільна родина  - це  букет квітів, в якому  кожна дитина -  бутончик, який потребує умов для того, щоб розкрив свої пелюстки. А ми, вчителі, це той промінчик світла,  який робимо все, щоб наші "бутончики" розцвіли.

         В школі кожен  тиждень у шкільній родині розпочинається по різному. По традицій,  класні колективи, які поділені на гурти,  по черзі мають відкрити тиждень та в п'ятницю передати естафету іншому гурту.

         Цей тиждень гурт "Мугурел" на чолі з класним керівником Кирчу Марєю Григорівною  взявши естафету у педагога-організатора школи  продовжили  в тому ж патріотичному дусі нести славу тих, які захищають Батьківщину та розпаливши свічечку  помолились за рідненьку Україну. Синьо - жовті стрічки, прапорці, розмальовки  на обличчя у формі сердець -  теж у синьо - жовтих тонах, додали нашим учням ще більше впевненості та надії на краще майбутнє. Староста класу - Кирчу Марінела прочитала всім лист, яка вона написала пораненим солдатам, які лежать у військовому шпиталі м. Чернівці. Це були слова, які йшли від серця, які думаємо, що зігріють поранене серденько солдатів і вони прочитавши ті рядки наберуться ще більшої мужності, та подолають все.

         Йорданештська шкільна родина почала "плести нитку надії" та його кінець буде там де сонечко усміхнеться широко - широко і над синім небом запанує мир. А ми надалі керуємось словами, що "Патріотизм — це не любов до ідеї, а любов до Вітчизни".

                                                       Опаіць М.І

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 438 | Додав: Maria | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz