Йорданештська ЗОШ №2

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

14:13
Районний семінар вчителів фізичної культури

У спорті все і просто йзрозуміло:

Біжи, пливи, стрибайаботанцюй.

Щобтіло у судомахажзімліло,

Зусилля не шкодуючи, працюй!

 

         Осінній тепленький день 16 жовтня 2013 року наша  школа приймала гостей . Під вмілим керівництвом методиста РМЦ  Лях  М.Г.відбувся районний семінар вчителів фізичної культури.

         З презентацією  навчального закладу  перед учасниками семінару виступили учні школи, об'єднавши все прекрасне в «чарівний осінній букет віршів, пісень і танців».

         Згідно плану семінару був проведенийурок фізичної культури у 6 класі, який проводив вчитель фізичної культури, молодий досвідчений  вчитель  - Бойку Михайло Костянтинович. Він  продемонстрував гарне  володіння методикою викладання  предмета,   поєднував та вміло використовував різні форми й   методи навчання,  зробив заняття цікавими і корисними для учнів. Присутні вчителі фізичної культури відмітили високий рівень підготовки учнів  школи з фізичної культури.

Ще «маленькі бджілочки» 3-4 класів під керівництвом класоводів Божеску О.В. та Костинян М.Г. організували гарне спортивне свято «Веселі старти».Зякоювідповідальністюготувалисьюніспортсмени до старту?!Поділені були на три команди - «Веселка», «Сонечко», «Дельфін». Розім’ятися та побігатидовелося майже усім: стрибализм’ячами, з кільцями,   один одному передавали естафету, будували вежу,  і все цебулодосить цікавим, бо  хотілосяграти, грати, і ще раз грати.Силиучнівбулирівні, кожна з команд показала свою майстерність, швидкість та вміннямиттєвореагувати на змінуситуації. Впевненість у собі та віру у перемогу команди не втрачализавдякипідтримцісвоїх  класоводів.

Як вболівали за своїходнокласниківті, хто не змігприйняти участь у цікавихзмаганнях на швидкість, спритність, витримку, але вони були для своїх команд справжніми помічниками в усьому. Під кінець свята учні 5-го класу   продемонстрували  дуже гарний спортивний танець.

                   Журі нагородило юнихспортсменів грамотами.І ця подіящебільшеоб’єдналавсіх!

Далі, роботу семінарупродовжили  у формікруглого столу. В ході проведення семінару вчителі детальноаналізували урок таобмінялися досвідом роботи. За підсумками семінару прийняті рекомендації.


Займемося спортом, бо в ньому і сила, і краса, і здоров'я.

Переглядів: 516 | Додав: school2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz